India Monsooned Malabar India Monsooned Malabar
  • India Monsooned Malabar

Індія Мусонний Малабар

Кава India Monsooned Malabar має дуже низьку кислотність, густа і вершкова,
з яскравими нотками спецій.
Зазвичай використовується для еспресо та джезви в темнішому смаженні. Але багато хто полюбляє цю каву в крапельній кавоварці або у френч-пресі при трішкі світлішому обсмаженні.

239 ₴
Вага
  • 500 г
  • 1 кг
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Зелена кава в зернах
Арабіка 100%
Регіон: Індія, Карнатака
Висота вирощування:
1100-1200м
Різновид зерна: Кент, Катімор, S.795
Спосіб обробки: мусонна

Індійська кава Мусонний Малабар це дуже унікальна і екзотична кава. Зазвичай, любителі кави, після знайомства з нею, або люблять або «ненавидять» її. Але вона залишається одним з самих популярних сортів кави.

Ми рекомендуємо смажити її середньо-темно (Full City). Хто любить каву низької кислотності також можна підсмажити трішки світліше (City+) - в результаті смак спецій та горіхів стає більш вираженим, а кава зберігає трохи більше своєї солодкості.
Змішуючи з іншим зерном, для блендів, ми рекомендуємо обсмажувати Мусонний Малабар окремо, оскільки її зерно має низьку щільність.

Мусонна кава Малабар готується з зерна натуральної обробки. Після сбору урожаю зерно транспортується до прибережного міста Мангалор, де «мусонується».
У дощові місяці, з червня по серпень, кава розкладається шаром 15-20см., в середині складських приміщень, з дуже хорошою вентиляцією. В цей час кава вбирає навколишню морську вологу. Після того, як зерно поглинає достатню кількість вологи і збільшується в розмірах, його упаковують в джутові мішки та складають для наступного етапу «мусонування». Цей процес повторюється кілька разів протягом місяців мусонів.

Характеристики

Обсмаження
зелена
Країна
Індія
Обробка
мусонна

Спеціальні посилання