Ефіопія Ададо

Ethiopia Yirgacheffe Adado ефіопська арабіка класу спешелті, обробляється натуральним способом, і яку можна назвати «ягідна бомба» - вона соковита, солодка, а також гладка і кремова.

Аромат: темні ягоди
Смак: пісочне печиво, молочний шоколад, темні ягоди, лимон, ірис в післясмаку
Обсмаження: середнє
Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, гейзер

292 ₴
Вага
  • 250 г
  • 500 г
Кількість
Товар очікується


 

Безоплатна доставка від 4000 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Ефіопія, Їргачеф
Висота вирощування: 1800м
Різновид зерна: Хейрлум
Спосіб обробки: натуральна

Кава Ethiopia Adado вироблена на мийній станції Adado, поблизу села Shara в зоні Gedeo. Ця кава названа на честь місцевого племені "Ададо".
Смак кісточкових фруктів домінує в профілі кави з цього мікро регіону. Абрикоси та персики з доповненням цитрусовими та квітковими тонами чудово поєднуються у чашці. Натуральний процес обробки робить смак ближчим до ягідного.
Окрім звання батьківщини кави, Ефіопія пропонує також неймовірне різноманіття смакових якостей серед своїх мікрорегіонів. Однією з чудових особливостей ефіопської кави є повна суміш сортів. За підрахунками, десь від шести до десяти тисяч сортів кави, що утворились природним шляхом,  існує на ефіопських нагір’ях.

Характеристики

Обсмаження
еспресо
Країна
Ефіопія
Особливості
specialty
Обробка
натуральна
Ростерія
CafeBoutique

Спеціальні посилання