Ефіопія Ададо
Ethiopia Yirgacheffe Adado ефіопська арабіка класу спешелті, обробляється натуральним способом, і яку можна назвати «ягідна бомба» - вона соковита, солодка, а також гладка і кремова.
Аромат: темні ягоди
Смак: пісочне печиво, молочний шоколад, темні ягоди, лимон, ірис в післясмаку
Обсмаження: середнє
Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, гейзер
Безоплатна доставка від 4000 ₴
Зручна та безпечна оплата
Арабіка 100%
Регіон: Ефіопія, Їргачеф
Висота вирощування: 1800м
Різновид зерна: Хейрлум
Спосіб обробки: натуральна
Кава Ethiopia Adado вироблена на мийній станції Adado, поблизу села Shara в зоні Gedeo. Ця кава названа на честь місцевого племені "Ададо".
Смак кісточкових фруктів домінує в профілі кави з цього мікро регіону. Абрикоси та персики з доповненням цитрусовими та квітковими тонами чудово поєднуються у чашці. Натуральний процес обробки робить смак ближчим до ягідного.
Окрім звання батьківщини кави, Ефіопія пропонує також неймовірне різноманіття смакових якостей серед своїх мікрорегіонів. Однією з чудових особливостей ефіопської кави є повна суміш сортів. За підрахунками, десь від шести до десяти тисяч сортів кави, що утворились природним шляхом, існує на ефіопських нагір’ях.