• Новий

Бурунді Кірундо

Burundi Kirundo кава натуральної обробки з регіону Кірундо. Це фруктова і яскрава складна чашка з дивовижним фруктово-ягідним відчуттям у смаку і солодкістю червоної вишні.

Смак: полуниця, баблгам, вишня, банан
Обсмаження: фільтр/еспресо
Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

223 ₴
Вага
  • 250 г
Обсмаження
  • еспресо
  • фільтр
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабика 100%
Регион: Бурунді, Кірундо
Высота выращивания: 1450-1600м
Разновидность зерна: Бурбон
Способ обработки: натуральный

Для виробництва кави Burundi Kirundo стиглі кавові ягоди відбирають з щоденних зборів і сушать на сонці, на піднятих африканських ліжках, перевертаючи кожні 2 години в перші дні для рівномірного сушиння, і накриваючи під час полуденної спеки, щоб запобігти пошкодженню від сонця. Після досягнення оптимального рівня вологості, кава транспортується для обробки на кавовий млин Ikawa Nziza в комуні Гашохо між містами Нгозі і Муйінга. Цей кавовий млин спеціалізується на натуральній обробці невеликих мікролотів. Його розташування на великій висоті (1730 м над рівнем моря), і з низькою вологістю, забезпечує оптимальні умови для збереження найвищої якості кави.

Характеристики

Країна
Бурунді
Обробка
натуральна
Ростерія
MadHeads

Спеціальні посилання