• Новий

Кенія Кічавір

Кава Kenya Kichawir AA - кенийська арабіка з округу Kericho.

Смак: варення з ожини, вишня, малина
Обсмаження: світле
Рекомендація до заварювання: фільтр, крапельна кавоварка

261 ₴
Вага
  • 250 г
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Кенія, Керічо
Висота вирощування: 2000м
Різновид зерна: SL28, SL34, Batian, Ruiru 11
Спосіб обробки: мита

Мийна станція Kichawir розташована в південно-західному регіоні Кенії, округ Керічо. Регіон відомий не лише виробництвом кави, але і виробництвом всесвітньо відомого чаю. Кава з цього регіону має середню та високу кислотність завдяки родючому ґрунту та великій висоті.
Ця кава повністю вимита. Спеціально підібрані кавові вишні ферментують у прісній річковій воді протягом 4-6 днів, згодом їх очищають, сортують і сушать протягом 3-5 тижнів. Кавові ягоди проходять остаточний процес сортування, коли досягають оптимального вмісту вологи.

Характеристики

Обсмаження
фільтр
Країна
Кенія
Особливості
specialty
Обробка
мита
Ростерія
MadHeads

Спеціальні посилання