Kenya Kabare Kenya Kabare
  • Kenya Kabare

Кенія Кабаре

Kenya Kabare Kiangombe - кенийська арабіка класа спешелті зі складним, класичним "кенійським" смаком.

Аромат: червоні ягоди, барбарис
Кислотність: яблучна
Тіло: збалансоване
Смак: барбарис, сідр, яблучний післясмак
Обсмаження: світле
Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка

254 ₴
Вага
  • 250 г
  • 500 г
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Кенія, Кіріняга
Висота вирощування: 1700-1800м
Різновид зерна: SL28, SL34, Ruiru 11
Спосіб обробки: мита

Кенія Кіріняга Кабаре Кіангомбе походить із сімейних ферм, розташований навколо мийної станції Кіангомбе, в графстві Кіріняга, в передгір'ях гори Кенія. Кооперативне товариство фермерів Кабаре керує мийною станцією Кіангомбе, що обробляє кавові ягоди отримані від членів кооперативу. Як правило фермери обробляють близько 250 кавових дерев на своїх ділянках. Додаткове сортування кавової вишні також проводиться на мийній станції перед її обробкою.

Характеристики

Обсмаження
фільтр
Країна
Кенія
Особливості
specialty
Обробка
мита
Ростерія
CafeBoutique

Спеціальні посилання