Ефіопія Конга

Ethiopia Konga багато в чому класична ефіопська кава. Це прекрасна спешелті кава з регіону Їргачеф, мийної станції Конга. Вона квіткова, персикова і наповнена цитрусовими нотами.

Аромат: квітковий мед, полуниця
Кислотність: цитрусова
Тіло: середнє збалансоване
Смак: персик, шипшина, бергамот, шоколад у післясмаку
Обсмаження: світле
Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка

229 ₴
Вага
  • 250 г
  • 500 г
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Ефіопія, Їргачеф
Висота вирощування: 1800-2000м
Різновид зерна: Хейрлум
Спосіб обробки: мита

Кава Ethiopia Konga вирощується на невеликих фермерських господарствах зони Gediyo, регіону Yirgacheffe в Ефіопії.

Характеристики

Обсмаження
фільтр
Країна
Ефіопія
Особливості
specialty
Обробка
мита
Ростерія
CafeBoutique

Спеціальні посилання