Uganda Bugisu AA Uganda Bugisu AA
  • Uganda Bugisu AA

Уганда Бугісу AA

Збалансована, насичена чашка з затяжною, легкою ягідною кислотністю
та чорносливом, що приводять до солодкої карамелі.
В післясмаку шоколад та мигдаль з вершковим покриттям.

88 ₴
Вага
  • 125 г
  • 250 г
  • 1 кг
Кількість
Товар очікується


 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Уганда, Мбалє
Висота вирощування: 1300-2000м
Різновид зерна: SL14, SL24
Спосіб обробки: мита
Обсмаження: середнє
Рекомендовані методи заварювання: для всіх методів

Промита Bugisu є найвідомішою угандійською кавою. Bugisu - регіон на сході Уганди, де кава вирощується на висотах (від 1300 до 2600 метрів) на схилах гори Елгон.
Bugisu AA містить значно більше тіла, ніж більшість інших східноафриканських кав, і це тіло має більш низьку кислотність, що робить його ідеальним для еспресо.
Добре підходить для смаження від середнього до темного. При середньому смаженні делікатна і трохи солодша. При темному обсмаженні стає міцнішою, з гірким шоколадом і димними тонами, дуже схожою на каву з Суматри.

Характеристики

Обсмаження
середнє
Країна
Уганда
Обробка
мита
Ростерія
RoastersHub

Спеціальні посилання