Кавоварка Cafflano Kompresso
Cafflano Kompresso це портативна та проста у користуванні кавоварка для приготування кави еспресо. Отримайте ідеальний еспресо вдома, на рабочому місці або будь де під час вашої подорожі!
Безоплатна доставка від 2000 ₴
Зручна та безпечна оплата
Cafflano Kompresso - це найлегша і найкомпактніша портативна кавоварка еспресо на ринку. Вона заварить смачне і збалансоване еспресо для вас у будь-якій точці світу.
Процес заварювання простий і швидкий. Просто додайте мелену каву і воду, прикріпіть плунжер і використовуйте ручки натискання та тяги, щоб створити тиск і отримати ваш еспресо шот.
Особливості Cafflano Kompresso
- готує справжнє еспресо – створює тиск, необхідний для отримання насиченого еспресо шоту з гладкою золотистою крема. І все це без великої еспресо кавоварки.
- легка (менше 200 г) і компактна (висота 17 см) - ідеальна для використання в мандрівках та подорожах
- фільтр з нержавіючої сталі - не потрібно турбуватися про паперові фільтри
- заварюйте одночасно 40 - 80 мл справжнього еспресо
- тиск близько 9 бар під час заварювання
- інтуїтивно зрозуміла та проста у використанні
- просте обслуговування – достатньо промити проточною водою
- Безпечні матеріали що сумісні з харчовими продуктами
Як користуватися кавоваркою?
1. Налийте 10 - 15 грам дрібно меленої кави в кошик і використайте темпер для рівняння.
2. Зберіть кавоварку для використання.
3. Налийте в камеру 40-80 мл гарячої, 95-96°C, води.
4. Зачекайте 30 секунд і натисніть.
Ваш еспресо готовий!
Як зробити чудовий еспресо кавоваркою Cafflano Kompresso?
Є три основні важливі поради щодо еспресо:
- Знайдіть свіжообсмажене кавове зерно. Кава свіжого обсмаження це те що перш за все впливає на смак вашої кави в чашці.
- Використовуйте свіжозмелену каву. Кава свіжого помолу не менш важлива ніж свіже обсмаження. Для якісного помолу вам потрібна жорнову кавомолку що рівномірно подрібнить ваше свіжообсмажене зерно. Якщо у вас ще не має такої, то рекомендуємо звернути увагу на наші жорнові кавомолки, такі як Hario Mini Slim Plus (для подорожі) або Hario Skerton Pro (для дому).
- Почніть експериментувати. Спочатку використайте стандартний рецепт приготування, а потім почніть змінювати співвідношення кави, води та часу і шукайте саме той що найбільше вам буде до вподоби. Експериментуючи протягом декількох днів, ви, швидше за все, знайдете щось, що смакуватиме для вас найкраще, і ви будете знати, як кожен раз отримувати чудовий результат.