• Новий

Гейзерна кавоварка Bialetti Moka Induction чорна

Bialetti Moka Induction (Moka Induzione) - сучасна вишукана та стильна модель від Bialetti. Це поєднання класичного дизайну кавоварки Bialetti Moka Express та сучасного дизайну зробить її незамінною на кожній кухні. Ця модель підходить для всіх типів варильних поверхонь, включаючи індукційні.

1 495 ₴
Об’єм
  • 3 чашки
  • 4 чашки
  • 6 чашок
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Кавоварка Bialetti Moka Induction зберігає класичні елементи дизайну оригінальної Moka Express, включаючи знайомий та виразний восьмигранний дизайн, з елегантним поєднанням високоякісних та функціональних матеріалів. Верх виготовлений з алюмінію для збереження смачного кавового аромату, а нижня частина виготовлена з нержавіючої сталі для сумісності з індукційними плитами.
Кавоварка Moka Induction використовується для заварювання одночасно 3, 4 чи 6 чашок кави за 3-4 хвилини. Зверніть увагу, розмір чашки дорівнює 40-50мл.

Особливості Bialetti Moka Induction
Дизайн: Bialetti Moka Induction - це елегантне поєднання класичної кавоварки з сучасним дизайном. Вибираючи цю кавоварку, ви вибрали чудовий інструмент для приготування кави з неповторною естетикою. Ручка забезпечує комфортне поводження та сервірування, коли ваша кава готова. Верхня ємність для кави  - алюмінієва, а нижня - зі сталі.
Ємність: 3 чашки, 4 чашки, 6 чашок (150-300мл). Вибираючи розмір кавоварки, майте на увазі, що кавоварка розрахована на приготування повного об'єму кави на який вона розрахована.
Сумісність: Bialetti Moka Induction підходить для всіх типів плит - газових, електричних та індукційних.
Догляд: мийте кавоварку вручну, без будь-яких миючих засобів. Не мити в посудомийній машині.

Особливості приготування кави в гейзерній кавоварці
Щоб приготувати каву в італійському стилі вам просто знадобиться ця кавоварка Мока, свіжообсмажена кава в зернах, млинок для кави та кілька хвилин!
•    Кавоварка складається із верхньої ємності для кави, фільтр кошику для меленої кави та нижньої ємності для води.
•    Візьміть свіжообсмажену каву та змеліть її. Для гейзерної кавоварки оберіть помел грубіший за помел для еспресо - середньо тонкий  та середній помел. Більш дрібний помел може засмітити фільтр що призведе до підвищення тиску в кавоварці, а напій що ви отримаєте буде занадто гірким.
•    Насипте мелену каву у фільтр-кошик та вирівняйте по верхньому краю. Не ущільнюйте каву в кошику інакше ви отримаєте пере екстрагований гіркий напій.
•    Налийте гарячу воду в нижню ємність нижче рівня запобіжного клапана і з'єднайте всі елементи. Використовуйте попередньо підігріту воду що зменшить час заварювання,  ризик перегріву кавоварки та отримання гіркої кави.
•    Поставте кавоварку на плиту з середнім, або нижче середнього, рівнем нагріву  і почекайте кілька хвилин поки заварена кава не почне підніматись у верхню ємність - це може зайняти до 5 хвилин.
•    Коли кава почне поступати в верхню камеру відкрийте верхню кришку та контролюйте процес. Як 80% об’єму кави підніметься у верхню камеру і кава що поступає посвітлішає та її струмені потоншають зніміть кавоварку з плити та підставте її низ під холодну воду. Швидке охолодження необхідно щоб перервати процес екстракції кави та не отримати надлишкову гіркоту та водянистість.
Вашу насичена, смачна та ароматна кава готова! За бажанням додайте до спіненого молока для отримання капучино, чи додайте води для отримання американо.

6934

Спеціальні посилання