• Новий

Гейзерна кавоварка Bialetti Moka Express

Bialetti Moka Express - найкласичніша модель гейзерної кавоварки виробництва Bialetti, провідного світового виробника кавоварок. Це кавоварка що прославила Bialetti у 1930-х роках, після винаходу гейзерної кавоварки. На сьогоднішній день це найпопулярніша модель кавоварки Мока у світі, оскільки до цього часу виготовлено понад 200 мільйонів кавоварок.

798 ₴
Об’єм
  • 3 чашки
  • 6 чашок
  • 9 чашок
Кількість

 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Кавоварка Bialetti Moka Express використовується для заварювання одночасно 3, 6 чи 9 чашок кави.
Зверніть увагу, розмір чашки дорівнює 40-50мл.

Особливості Bialetti Moka Express
Дизайн: ця кавоварка з литого алюмінію вражає своїм дизайном в стилі арт-деко, що залишився незмінним протягом десятиліть, та стане оригінальним елементом на кожній кухні.
Ємність: 3 чашки, 6 чашок, 9 чашок (150-450мл). Вибираючи розмір кавоварки, майте на увазі, що кавоварка розрахована на приготування повного об'єму кави на який вона розрахована.
Сумісність: Bialetti Moka Express підходить для газових та електричних варильних плит. Для індукційних плит використовуйте модель Bialetti Moka Induction.
Догляд: мийте кавоварку вручну, без будь-яких миючих засобів. Не мити в посудомийній машині.
Зроблено в Італії

Особливості приготування кави в гейзерній кавоварці
Щоб приготувати каву в італійському стилі вам просто знадобиться ця кавоварка Мока, свіжообсмажена кава в зернах, млинок для кави та кілька хвилин!
•    Кавоварка складається із верхньої ємності для кави, фільтр кошику для меленої кави та нижньої ємності для води.
•    Візьміть свіжообсмажену каву та змеліть її. Для гейзерної кавоварки оберіть помел грубіший за помел для еспресо - середньо тонкий  та середній помел. Більш дрібний помел може засмітити фільтр що призведе до підвищення тиску в кавоварці, а напій що ви отримаєте буде занадто гірким.
•    Насипте мелену каву у фільтр-кошик та вирівняйте по верхньому краю. Не ущільнюйте каву в кошику інакше ви отримаєте пере екстрагований гіркий напій.
•    Налийте гарячу воду в нижню ємність нижче рівня запобіжного клапана і з'єднайте всі елементи. Використовуйте попередньо підігріту воду що зменшить час заварювання,  ризик перегріву кавоварки та отримання гіркої кави.
•    Поставте кавоварку на плиту з середнім, або нижче середнього, рівнем нагріву  і почекайте кілька хвилин поки заварена кава не почне підніматись у верхню ємність - це може зайняти до 5 хвилин.
•    Коли кава почне поступати в верхню камеру відкрийте верхню кришку та контролюйте процес. Як 80% об’єму кави підніметься у верхню камеру і кава що поступає посвітлішає та її струмені потоншають зніміть кавоварку з плити та підставте її низ під холодну воду. Швидке охолодження необхідно щоб перервати процес екстракції кави та не отримати надлишкову гіркоту та водянистість.
Вашу насичена, смачна та ароматна кава готова! За бажанням додайте до спіненого молока для отримання капучино, чи додайте води для отримання американо.

1162

Спеціальні посилання