• Новий

Індонезія Лампахан

Кава Indonesia Lampahan — 100% арабіка, обсмажена під еспресо, з щільним тілом, унікальним поєднанням в смаку карамелі, темних ягід, горіха та легкою кислинкою граната.

163 ₴
Вага
  • 250 г
  • 1 кг
Кількість

 

Безоплатна доставка від 1200 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Індонезія, Суматра
Висота вирощування: 1200-1600м
Різновид зерна: Катімор, Типіка
Спосіб обробки: Вет-халл (Giling Basah)
Рекомендовані методи заварювання: еспресо, джезва, гейзерна

Регіон Гайо на Суматрі, Індонезія, є одним з найбільших кавових регіонів з вирощування арабіки в Південно-Східній Азії. На Суматрі, зазвичай, використовується обробка Giling Basah (різновид митої обробки).
Обробка кави Giling Basah (wet-hulled) відноситься до процесу обробки кави що характерний саме для Індонезії і створює фірмовий аромат та смак.  Giling Basah — назва для процесу вологого лущення пергаменту на мові бахаса. Кава з Суматри та Сулавесі, де використовують таку обробку, має низьку кислотність з чудовим тілом і глибоким, "задумливим" профілем чашки.
Відмінність з митим процесом обробки полягає в тому що каву підсушують до 25-35% вологості, після чого знімають з зерна пергамент. При класичній митій обробці це відбувається за вологості 11-12%.

Характеристики

Обсмаження
еспресо
Країна
Індонезія
Обробка
мита
Ростерія
RoastersHub

Спеціальні посилання