Гватемала Фансі

Кава Guatemala Fancy - солодка, повнотіла кава зі смаком карамелі, кісточкових фруктів, какао та шоколаду, з легкою яблучною кислинкою.

157 ₴
Вага
  • 250 г
  • 1 кг
  • 100 г
Кількість
Товар очікується


 

Безоплатна доставка від 4000 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Гватемала, Уеуетенанго
Висота вирощування: 1300-2000м
Різновид зерна: Катуї, Бурбон, Катура
Спосіб обробки: мита
Рекомендовані методи заварювання: еспресо, джезва, гейзер, "міцніший" фільтр

Гватемала - захоплююча країна з багатою культурою корінних народів і дивовижними природними середовищами існування. Найяскравішими рисами його ландшафту є 37 вулканів, багато з яких досі діють. Ці вулкани не тільки привабливі для мандрівників, але й визначають особливості які можна знайти в гватемальській каві.
Розташований на північному заході, на кордоні з Мексикою, Уеуетенанго став одним з найвідоміших районів вирощування кави в країні. Назва «Huehuetenango» походить від історичної мови ацтеків науатль і перекладається як «місце предків».
Найвищий і найсухіший з невулканічних регіонів Гватемали, Уеуетенанго багато в чому завдячує сухим гарячим вітрам, які приходять з гір мексиканської рівнини Теуантепек. Це тепло захищає територію від холодів і дозволяє каві рости на висоті до 2000м. Каву вирощують на гірських схилах від 1350 до 2000 метрів, класифікуючи як дуже тверді зерна (SHB). Через велику висоту ці зерна ростуть повільніше, ніж зазвичай, мають більшу щільність. Цьому сприяє інтенсивне перебування на сонці вдень, тоді як холодні та вологі вітри охолоджують територію вночі. Поряд з більш високою щільністю зерно набуває складних цитрусових і фруктових ароматів, які позиціонують каву Huehuetenango як одну з найкращих для гурманів у світі.

Характеристики

Обсмаження
середнє
Країна
Гватемала
Обробка
мита
Ростерія
RoastersHub

Спеціальні посилання