Ефіопія Гелана Абая

Кава Ethiopia Gelana Abaya ефіопська арабіка натуральної обробки класу спешелті.

Аромат: слива, полуниця, еклер
Смак: слива, полуниця, груша, ромова баба, узвар та курага в післясмаку
Обсмаження: середнє
Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва

235 ₴
Вага
  • 250 г
  • 500 г
Кількість

 

Безоплатна доставка від 1200 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Ефіопія, Їргачеф
Висота вирощування: 1750-1900м
Різновид зерна: Хейрлум
Спосіб обробки: натуральна

Кава Ethiopia Gelana Abaya вироблена на мийній станції Гелана Абая, регіону Їргачеф, субрегіон Оромія.
Кава тут вирощується на висотах біля 2000м. Більш 600 дрібних фермерів доставляють кавові ягоди з Refisa, Roricho, Bulga та Riripa на обробку на мийну станцію, де її сортують та переробляють.

Характеристики

Обсмаження
еспресо
Країна
Ефіопія
Обробка
натуральна
Ростерія
CafeBoutique

Спеціальні посилання