Бурунді Кірундо
Burundi Kirundo кава натуральної обробки з регіону Кірундо. Це фруктова і яскрава складна чашка з дивовижним фруктово-ягідним відчуттям у смаку і солодкістю червоної вишні.
Смак: полуниця, баблгам, вишня, банан
Обсмаження: фільтр/еспресо
Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування
Безоплатна доставка від 4000 ₴
Зручна та безпечна оплата
Арабика 100%
Регион: Бурунді, Кірундо
Высота выращивания: 1450-1600м
Разновидность зерна: Бурбон
Способ обработки: натуральный
Для виробництва кави Burundi Kirundo стиглі кавові ягоди відбирають з щоденних зборів і сушать на сонці, на піднятих африканських ліжках, перевертаючи кожні 2 години в перші дні для рівномірного сушиння, і накриваючи під час полуденної спеки, щоб запобігти пошкодженню від сонця. Після досягнення оптимального рівня вологості, кава транспортується для обробки на кавовий млин Ikawa Nziza в комуні Гашохо між містами Нгозі і Муйінга. Цей кавовий млин спеціалізується на натуральній обробці невеликих мікролотів. Його розташування на великій висоті (1730 м над рівнем моря), і з низькою вологістю, забезпечує оптимальні умови для збереження найвищої якості кави.