Кенія Кічавір
Кава Kenya Kichawir AA - кенийська арабіка з округу Kericho.
Смак: варення з ожини, вишня, малина
Обсмаження: світле
Рекомендація до заварювання: фільтр, крапельна кавоварка
Безоплатна доставка від 2000 ₴
Зручна та безпечна оплата
Арабіка 100%
Регіон: Кенія, Керічо
Висота вирощування: 2000м
Різновид зерна: SL28, SL34, Batian, Ruiru 11
Спосіб обробки: мита
Мийна станція Kichawir розташована в південно-західному регіоні Кенії, округ Керічо. Регіон відомий не лише виробництвом кави, але і виробництвом всесвітньо відомого чаю. Кава з цього регіону має середню та високу кислотність завдяки родючому ґрунту та великій висоті.
Ця кава повністю вимита. Спеціально підібрані кавові вишні ферментують у прісній річковій воді протягом 4-6 днів, згодом їх очищають, сортують і сушать протягом 3-5 тижнів. Кавові ягоди проходять остаточний процес сортування, коли досягають оптимального вмісту вологи.