Колумбія Уїла

Colombia Huila кава для поціновувачів класичного еспресо - щільне тіло, смак чорного шоколаду, стиглої вишні та сливи, грейпфрутова гірчинка та легка кислинка червоного яблука з тривалим післясмаком темного шоколаду з родзинками.

243 ₴
Вага
  • 250 г
  • 1 кг
Кількість

 

Безоплатна доставка від 4000 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Колумбія, Уїла
Висота вирощування: 1500-1600м.
Різновид зерна: Кастільо,Колумбія
Спосіб обробки: мита
Рекомендовані методи заварювання:
еспресо, джезва, гейзерна, френч-прес/чашка

Ця кава вирощена на невеликих сімейних фермах департаменту Уїла, Колумбія. Більшість виробників у цьому регіоні збирають та переробляють власну каву на власних мікро млинах, а потім сушать та доставляють її на більші підприємства для сортування та пакування. Три основні регіони в Уїлі, де переважно вирощують каву, включають Гарсон, Піталіто та Нейву.

Характеристики

Обсмаження
еспресо
Країна
Колумбія
Обробка
мита
Ростерія
RoastersHub

Спеціальні посилання