Кенія Гакунду

Кава Kenya Gakundu - кенийська арабіка класа спешелті

Аромат: ревінь, смородина
Смак: алича, чорна смородина, ігриста кислинка агрусу та ревіню
Обсмаження: світле
Рекомендація до заварювання: фільтр

205 ₴
Вага
  • 250 г
  • 500 г
Кількість
Товар очікується


 

Безоплатна доставка від 2000 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Арабіка 100%
Регіон: Кенія, Нгандорі
Висота вирощування: 1650м
Різновид зерна: SL28, Batian, Ruiru 11
Спосіб обробки: мита

Кава Kenya Gakundu вироблена численними дрібними фермерами, що є членами Кооперативного товариства фермерів Гакунду (FCS). Усі члени - дрібні власники, які мають близько півгектара землі або менше. Кавові ягоди обираються вручну і цього ж дня доставляються на мийну станцію, де вони ретельно сортуються.
Фермери збирають каву та доставляють на «Coffee Factory» (так у Кенії називають мийні станції)в Гакунду. Мийна станція розташована неподалік від гори Кенія, з чудовими краєвидами, ідеальним грунтом та мікрокліматом для високоякісного виробництва, та з цінним доступом до води до знаменитої річки Рупінгазі, що тече з гори Кенія.

Характеристики

Обсмаження
фільтр
Країна
Кенія
Особливості
specialty
Обробка
мита
Ростерія
CafeBoutique

Спеціальні посилання