• Ціну знижено

Книга Пособие профессионального баристы

Книга Скотта Рао «Пособие профессионального баристы», на основі практичного досвіду автора та наукового підходу, пояснює основу правильного приготування кави різними методами, від еспресо до крапельної та  латте, як оцінювати обладнання та всі інші важливі аспекти приготування чудової кави.

728 ₴ Знижка 56 ₴
784 ₴
Кількість
Товар очікується


 

Безоплатна доставка від 800 ₴

 

Зручна та безпечна оплата

Незалежно від того ви бариста або просто любитель кави, книга Скотта Рао «Пособие профессионального баристы» це найважливіший ресурс знань про каву та її приготування завдяки якому ви зможете якісно вдосконалити свої знання та навички в приготуванні кави.
Ця книга містить цікаву інформацію та корисні поради з приготування еспресо, лате та капучіно та ін., а також поради з організації роботи кав’ярні. Вона написана на основі багаторічного практичного досвіду с врахуванням компетентних професійних досліджень в кавовій сфері. Всі інструкції та рекомендації детальні та практичні, що підійдуть навіть новачкам.
Від Скотта Рао: "Коли я почав займатися кавою в 1993 році, я читав кожну книгу, яку я міг знайти про каву. Проте, прочитавши всі ці книги, я відчував, ніби не багато чого навчився тому, як зробити чудову каву. Моя кавова бібліотека була наповнена чисельними різнокольоровими описами стилів заварювання та рецептів, описами регіонів вирощування, та науковими виданнями що були майже не читабельними. Але я б віддав всі ці книжки за одну книгу з практичними рекомендаціями по приготуванню дійсно чудової кави. Після того, як я 15 років пропрацював у кавовому бізнесі, я вирішив, що комусь потрібно написати цю книгу, тому я написав «The Professional Barista's Handbook».

Книга The Professional Barista's Handbook by Scott Rao міститься у списку літератури SCAE Diploma System.

Scott Rao

Спеціальні посилання