Книга Справочник обжарщика
Книга «Справочник обжарщика» Скотта Рао є найкращим сучасним посібником з обсмажуванні кави, в тому числі для обсмажування кави в домашніх умовах.
Неоціненний посібник для всіх хто хоче спробувати себе в обсмажуванні кави.
Безоплатна доставка від 800 ₴
Зручна та безпечна оплата
Книга Справочник общарщика це перекладена на російську мову книга Scott Rao «The Coffee Roaster's Companion».
The Coffee Roaster's Companion - це перше професійне керівництво по обсмажуванні кави. Скотт Рао обсмажує каву більше 20 років, консультував сотні ростерій і використовував більше 250 різних ростерів в своїй роботі. Він переробив весь свій досвід в обсмажуванні, і досвід своїх колег, і описав його доступними словами в даній книзі.
У книзі послідовно і доступно пояснюється, що відбувається з кавою під час обсмаження, як впливає тепло на різних стадіях і методи обсмаження, описуються принципи роботи ростерів та їх конструкція. Також трохи зачіпаються такі питання як методи обробки кави, основи каппінга, а також вибору ростера.
Скотт Рао є автором кількох бестселерів про каву, в тому числі книги Пособие профессионального баристы.