Колд Брю (Cold Brew)
-
Заварник Колд Брю Hario...
999 ₴Колір :Кавоварка для холодної кави Hario Filter-In Coffee Bottle - це відповідь від японської кампанії Hario на літню спеку.
Заварник від Hario це ідеальний спосіб приготувати смачну каву Колд Брю (Cold Brew), вгамувати спрагу та насолоджуватись новими смаками улюбленого напою. -
Заварник Колд Брю Hario...
1 399 ₴Нова кавоварка Cold Brew Hario Water Dripper Drop WDD-5-PGR - просто налийте холодної води у верхній резервуар і отримайте ідеальну каву колдбрю за 45-60 хвилин. Постачається із кришкою, що дозволяє зберігати каву в холодильнику після заварювання. За допомогою цього заварника на 5 чашок ви можете також легко заварити холодний зелений чай, якщо забажаєте.
-
Заварник Колд Брю Hario...
799 ₴Набір для для холодного заварювання (Колд Брю) пляшка Hario Cold Brew Tea Filter-In Bottle з фільтром та дві скляні чашки Yunomi. Має витончений японський дизайн та ідеально підходить для любителів чаю та кави.
-
Заварник Колд Брю Hario...
778 ₴Якщо ви любите каву приготовану методом колдбрю, вам обов'язково сподобається кавоварка графін Hario Mizudashi Cold Brew. Цей простий спосіб холодного заварювання дозволяє отримати справжній смак і аромат вашої кави.
Колд Брю (Cold Brew)
Солодка і освіжаюча кава Колд Брю (Cold Brew) це чудовий варіант напою для теплої пори року – весною та влітку.
Традиційно холодна кава раніше сприймалась як кава що обула заварена одним з традиційних методів, з використанням гарячої води, та яку потім охолоджують та подають із льодом.
Кава Колд Брю це кава що була заварена в інший спосіб, з використанням холодної води.
Гаряча вода прискорює заварювання, а деякі сполуки, наприклад кислоти, видобуваються лише теплом. Холодна вода що використовується для приготування кави Cold Brew та значно більший час заварювання роблять каву більш м’якою, більше солодкою, менш гіркою та з меншою кислотністью. Холодна вода не виділяє і не розщеплює природні компоненти кавових зерен, як це робить гаряча вода.
Під час приготування кави Колдбрю може використовуватись більша, ніж при традиційному приготуванні, кількість кави. В результаті отримуємо кавовий концентрат що в подальшому може бути розбавлений водою, льодом, молоком, соком чи будь чим іншим за уподобанням.
Після приготування така кава може зберігатися в холодильнику кілька днів, без втрати своїх смакових якостей.
Як і у традиційному приготування кави існує багато способів заварювання кави Coldbrew і існує багато можливостей змінити їх та підлаштувати відповідно до власних уподобань.