Фільтр за

Бренд

Бренд

Пуровери

Пуровер (pour over)

Це загальна назва для ручного методу заварювання кави. Це простий метод заварювання, який став улюбленим багатьма любителями кави через чистий та витончений смак. Пуровер ще також відомий як фільтр кава, хоча ці терміни використовуються також для методу заварювання в електричних крапельних кавоварках.
В кав’ярнях, каву що готують цім методом, ще називають Hand Brew, а фільтр каву з крапельної кавоварки Batch Brew.
Пуровер, воронка або дріпер, пристрій для заварювання методом пуровер, обладнання спеціальної форми з місцем під кавовий фільтр. Він ставиться на чашку або графин.
Цей спосіб приготування кави не вимагає особливих навичок, що полегшує вам приготування ідеальної чашки кави в домашніх умовах! Гаряча вода заливається на мелену каву, просочується через каву і фільтрується в графин або кухоль.
Оскільки справжній смак кави можна отримати лише з свіжообсмаженої та свіжомеленої кави, для приготування кави пуровер рекомендується мати жорнову кавомолку, ручну або автоматичну, воронку пуровер, (наприклад, Hario V60), паперові фільтри, чайник, ваги та свіжообсмажену каву.
Може здатися, що для приготування кави методом пуровер потрібна велика кількість обладнання. Але вам не потрібно вкладати кошти у все це відразу. Ви можете почати з самого пуровера (воронки) та фільтрів, а потім, з часом, докупити собі додаткове обладнання для подальших ваших експериментів з отримання досконалої чашки кави.
В нашому інтернет магазині представлено вибір всіх необхідних засобів для приготування кави методом пуровер.