Фільтр за

Фільтр кава

  • 148 ₴

    Ethiopia Reko, 100% арабіка класу спешелті, солодка та яскрава кава, приклад прекрасної кави з регіону Yirgacheffe.
    Аромат надзвичайно фруктовий, а тіло легке і ніжне з іскристим смаком у роті.
    Квіткові та чайні нотки довершують чашку чудової ефіопської кави.

    Аромат: фруктовий
    Кислотність: лимонна
    Тіло: легке збалансоване
    Смак: цитрусові, персик, малина, шоколад у післясмаку
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 117 ₴

    Ethiopia Teppi кава що має соковите тіло, середні солодкість та кислинку та квітковий аромат

    Аромат: квітковий
    Кислинка: м’яка цитрусова
    Тіло: середнє
    Смак: персик, мандарин, молочний шоколад у післясмаку
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, фільтр

  • 254 ₴

    Kenya Kabare Kiangombe - кенийська арабіка класа спешелті зі складним, класичним "кенійським" смаком.

    Аромат: червоні ягоди, барбарис
    Кислотність: яблучна
    Тіло: збалансоване
    Смак: барбарис, сідр, яблучний післясмак
    Обсмаження: світле
    Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка

  • 109 ₴

    Середнє тіло, цитрусова кислотність, смак солодких фруктів та карамелі.
    Тривалий післясмак темного шоколаду та родзинок.

  • 119 ₴

    Ця кава Costa Rica Tarrazu з фруктовим ароматом та смаком шоколаду з карамеллю
    що гармонійно поєднуються з нотками цитрусової кислинки.

  • 113 ₴

    El Salvador El Mural - кава яскрава як фреска в Ла Пальма, з нотами солодкої карамелі, червоних фруктів, шоколаду зі спеціями та цитрусовою кислинкою.

ЩО ТАКЕ ФІЛЬТР КАВА?

Практично кожен тип кави так чи інакше «фільтрується», включаючи еспресо.
Але назва фільтр кава  зазвичай використовується для кави що готують за допомогою різних пристроїв, таких як Пуровер (Pourover), Аеропрес (Aeropress), Кемекс (Chemex), крапельна кавоварка (Batch Brewer).
Фільтрована кава - це чудовий спосіб розкрити смак кави та спробувати нові та цікаві сорти.
Як, такий спосіб приготування кави, впливає на аромат? В порівнянні з еспресо, смак фільтрувальної кави менш "щільний", а аромати більш тонкі та деталізовані.
Приготування фільтр кави це ідеальний спосіб відчути всі найтонші смаки високоякісної кави. Будь то чітка та чиста солодкість колумбійської кави чи глибокі фруктові аромати ефіопської кави натуральної обробки - саме ці відмінності роблять каву такою різноманітною та цікавою.
Більшість поціновувачів фільтр кави віддають перевагу більш світло смаженій каві, оскільки вона підкреслює солодкість і кислотність кави.
Однак, якщо ви полюбляєте додавати до кави молоко, або очікуєте більше насиченості та гірчинки, спробуйте каву середнього обсмаження.

Загальні рекомендації до приготування фільтр кави, як у пуровері так і в крапельній кавоварці:
•    Смак вашої кави занадто легкий - збільшуйте співвідношення кави до води, наприклад, 65 г/л
     (типове співвідношення для фільтр кави 60г/1л)
•    Смак кави занадто сильний - зменшіть співвідношення кави до води (наприклад, 55 г/л)
•    На смак кава надмірно екстрагована (гірка, суха, терпка) - зробіть помел грубішим
•    На смак кава недостатньо екстрагується (занадто кисла, не вистачає солодкості) - зробіть помел дрібніше