Фільтр за

Ростерія

Ростерія

Країна

Країна

Вага

Вага

Ціна

Ціна

  • 142 ₴ - 282 ₴

Фільтр кава

Активні фільтри

  • 177 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Ethiopia Nensebo Refisa ефіопська преміальна арабіка натуральної обробки.

    Аромат: тропічні фрукти, ананас
    Смак: лимон, алича, ананас, кедрові горіхи
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, гейзер, пуровер, крапельна кавоварка, френч-прес

  • 149 ₴
    Вага : 250 г 1 кг

    Ethiopia Sidamo Refisa Chabbe преміальна ефіопська кава митої обробки, з фруктово квітковим ароматом, смаком абрикосу, лемонграсу та винограду, дуже соковита.

  • 282 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Кава Ethiopia Uraga Laayyoo ефіопська арабіка класу спешелті, натуральної обробки, з мийної станції Raro Nensebo що знаходиться в регіоні Guji.

    Аромат: жасмін, сухофрукти
    Смак: абрикос, полуниця, диня
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка, джезва, гейзер, яскравий еспресо

  • 257 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Colombia Las Perlitas колумбійська арабіка класу спешелті, митої обробки з плантацій регіону Huila.

    Аромат: чорна смородина, квіти
    Смак: чорна смородина, ірис, тропічні фрукти
    Обсмаження: світле
    Рекомендація до заварювання: фільтр, френч-прес, аеропрес, крапельна кавоварка, джезва

  • 158 ₴ 142 ₴

    Ethiopia Kaffa Colobus Monkey солодка та насичена ефіопська кава натуральної обробки, зі смаком темних ягід та персику, легкою цитрусовою кислинкою та винними нотками.

  • 143 ₴

    Кава Rwanda Intore добре збалансована, повнотіла, яскрава кава з цитрусово-фруктовими нотками, цитрусовою кислинкою та карамельною солодкістю.

ЩО ТАКЕ ФІЛЬТР КАВА?

Практично кожен тип кави так чи інакше «фільтрується», включаючи еспресо.
Але назва фільтр кава  зазвичай використовується для кави що готують за допомогою різних пристроїв, таких як Пуровер (Pourover), Аеропрес (Aeropress), Кемекс (Chemex), крапельна кавоварка (Batch Brewer).
Фільтрована кава - це чудовий спосіб розкрити смак кави та спробувати нові та цікаві сорти.
Як, такий спосіб приготування кави, впливає на аромат? В порівнянні з еспресо, смак фільтрувальної кави менш "щільний", а аромати більш тонкі та деталізовані.
Приготування фільтр кави це ідеальний спосіб відчути всі найтонші смаки високоякісної кави. Будь то чітка та чиста солодкість колумбійської кави чи глибокі фруктові аромати ефіопської кави натуральної обробки - саме ці відмінності роблять каву такою різноманітною та цікавою.
Більшість поціновувачів фільтр кави віддають перевагу більш світло смаженій каві, оскільки вона підкреслює солодкість і кислотність кави.
Однак, якщо ви полюбляєте додавати до кави молоко, або очікуєте більше насиченості та гірчинки, спробуйте каву середнього обсмаження.

Загальні рекомендації до приготування фільтр кави, як у пуровері так і в крапельній кавоварці:
•    Смак вашої кави занадто легкий - збільшуйте співвідношення кави до води, наприклад, 65 г/л
     (типове співвідношення для фільтр кави 60г/1л)
•    Смак кави занадто сильний - зменшіть співвідношення кави до води (наприклад, 55 г/л)
•    На смак кава надмірно екстрагована (гірка, суха, терпка) - зробіть помел грубішим
•    На смак кава недостатньо екстрагується (занадто кисла, не вистачає солодкості) - зробіть помел дрібніше