Фільтр за

Ростерія

Ростерія

Країна

Країна

Вага

Вага

Ціна

Ціна

  • 186 ₴ - 289 ₴

Фільтр кава

Активні фільтри

  • 223 ₴
    Вага : 250 г

    Burundi Kirundo кава натуральної обробки з регіону Кірундо. Це фруктова і яскрава складна чашка з дивовижним фруктово-ягідним відчуттям у смаку і солодкістю червоної вишні.

    Смак: полуниця, баблгам, вишня, банан
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 188 ₴
    Вага : 250 г

    Ethiopia Sidamo Abba Buna - ефіопська преміальна арабіка з регіону Сідамо.

    Смак: лимон, абрикос, бергамот
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 282 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Кава Ethiopia Uraga Laayyoo ефіопська арабіка класу спешелті, натуральної обробки, з мийної станції Raro Nensebo що знаходиться в регіоні Guji.

    Аромат: жасмін, сухофрукти
    Смак: абрикос, полуниця, диня
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка, джезва, гейзер, яскравий еспресо

  • 261 ₴
    Вага : 250 г

    Кава Kenya Kichawir AA - кенийська арабіка з округу Kericho.

    Смак: варення з ожини, вишня, малина
    Обсмаження: світле
    Рекомендація до заварювання: фільтр, крапельна кавоварка

  • 289 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Colombia Federico Pillimue колумбійська арабіка класу спешелті, дуже не типової, як для Колумбії, натуральної обробки з плантацій регіону Piendamo, департамент Cauca.

    Аромат: тропічні фрукти, полуниця, лікер
    Смак: манго, кола, вершковий лікер, абрикос
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: фільтр, френч-прес, аеропрес, крапельна кавоварка, джезва, яскравий еспресо

  • 196 ₴
    Вага : 250 г

    Кава Nicaragua Los Pinos, неймовірна кава натуральної обробки, з Finca los Pinos Нікарагуа.

    Смак: віскі, нуга, слива, сушений банан
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 186 ₴
    Вага : 250 г

    Кава Tanzania AA Nyota Kusini - преміальна арабіка з Танзанії, з регіону Мбея, має солодкий, складний смак, тонке тіло, кислотність зелених яблук, ноти чорного чаю.

    Смак: малина, чорний чай, вишня, яблуко
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

ЩО ТАКЕ ФІЛЬТР КАВА?

Практично кожен тип кави так чи інакше «фільтрується», включаючи еспресо.
Але назва фільтр кава  зазвичай використовується для кави що готують за допомогою різних пристроїв, таких як Пуровер (Pourover), Аеропрес (Aeropress), Кемекс (Chemex), крапельна кавоварка (Batch Brewer).
Фільтрована кава - це чудовий спосіб розкрити смак кави та спробувати нові та цікаві сорти.
Як, такий спосіб приготування кави, впливає на аромат? В порівнянні з еспресо, смак фільтрувальної кави менш "щільний", а аромати більш тонкі та деталізовані.
Приготування фільтр кави це ідеальний спосіб відчути всі найтонші смаки високоякісної кави. Будь то чітка та чиста солодкість колумбійської кави чи глибокі фруктові аромати ефіопської кави натуральної обробки - саме ці відмінності роблять каву такою різноманітною та цікавою.
Більшість поціновувачів фільтр кави віддають перевагу більш світло смаженій каві, оскільки вона підкреслює солодкість і кислотність кави.
Однак, якщо ви полюбляєте додавати до кави молоко, або очікуєте більше насиченості та гірчинки, спробуйте каву середнього обсмаження.

Загальні рекомендації до приготування фільтр кави, як у пуровері так і в крапельній кавоварці:
•    Смак вашої кави занадто легкий - збільшуйте співвідношення кави до води, наприклад, 65 г/л
     (типове співвідношення для фільтр кави 60г/1л)
•    Смак кави занадто сильний - зменшіть співвідношення кави до води (наприклад, 55 г/л)
•    На смак кава надмірно екстрагована (гірка, суха, терпка) - зробіть помел грубішим
•    На смак кава недостатньо екстрагується (занадто кисла, не вистачає солодкості) - зробіть помел дрібніше