Фільтр за

Ростерія

Ростерія

Країна

Країна

Вага

Вага

Ціна

Ціна

  • 107 ₴ - 282 ₴

Еспресо кава — купити зернову каву для еспресо в Києві, ціна | RoastersHub

Еспресо кава

Активні фільтри

  • 154 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Аромат: спеції, шоколад
    Кислотність: майже відсутня
    Тіло: повне
    Смак: спеції, гіркий шоколад, димний
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, гейзер

  • 109 ₴
    Вага : 250 г 1 кг

    Brazil Mogiana - класична бразильська кава солодка та гладка, з легкою фруктовою ноткою.
    У смаку фундук і мигдаль, збалансоване тіло.

  • 148 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Суміш арабіки Колумбія Супремо та Індія Малабар
    Аромат
    : арахіс, шоколад
    Кислотність: середня
    Тіло: повне
    Смак: карамель, шоколад, помаранч
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, гейзер

  • 141 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Суміш арабіки Ефіопія Їргачеф, Бразилія Серадо з додаванням індійської арабіки мусонної обробки
    Аромат: сухофрукти, абрикосова кісточка
    Кислотність: легка ягідно-лимонна
    Тіло: повне
    Смак: карамель, молочний шоколад, вишня
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо

  • 177 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Ethiopia Nensebo Refisa ефіопська преміальна арабіка натуральної обробки.

    Аромат: тропічні фрукти, ананас
    Смак: лимон, алича, ананас, кедрові горіхи
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, гейзер, пуровер, крапельна кавоварка, френч-прес

  • 159 ₴
    Вага : 250 г 1 кг

    Ethiopia Sidamo Refisa Chabbe преміальна ефіопська кава митої обробки, з фруктово квітковим ароматом, смаком абрикосу, лемонграсу та винограду, дуже соковита.

  • 119 ₴
    Вага : 250 г 1 кг

    Colombia Huila кава для поціновувачів класичного еспресо - щільне тіло, смак чорного шоколаду, стиглої вишні та сливи, грейпфрутова гірчинка та легка кислинка червоного яблука з тривалим післясмаком темного шоколаду з родзинками.

  • 163 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Costa Rica Tres Nubes - прекрасна костариканська кава в зернах, зі смаком абрикосу, какао та смаженого мигдалю, апельсиновою кислинкою та довгим післясмаком. Це універсальна кава що добре смакує з усіма напоями на основі еспресо.

  • 119 ₴ 107 ₴

    Солодка, насичена, гладка з вершково-шоколадним післясмаком - Brazil Ipanema Dulce завжди забезпечує незабутнє кавове відчуття.

  • 124 ₴

    Кава Honduras San Marcos солодка, збалансована, з легкою ноткою прянощів та темного шоколаду, смаком вишни та чорносливу.

  • 158 ₴ 142 ₴

    Ethiopia Kaffa Colobus Monkey солодка та насичена ефіопська кава натуральної обробки, зі смаком темних ягід та персику, легкою цитрусовою кислинкою та винними нотками.

  • 282 ₴

    Кава Ethiopia Uraga Laayyoo ефіопська арабіка класу спешелті, натуральної обробки, з мийної станції Raro Nensebo що знаходиться в регіоні Guji.

    Аромат: жасмін, сухофрукти
    Смак: абрикос, полуниця, диня
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка, джезва, гейзер, яскравий еспресо

Еспресо суміш це суміш кавових зерен що походять з більш ніж одного регіону. "Регіон" тут мається на увазі різні країни в яких вирощено кавове зерно.

Види сумішей

Суміші, або бленди, діляться на дві групи: або із зерен кави виду арабіка «100% арабіка», або арабіка в різних пропорціях з зернами кави виду робуста.
Арабіка - це варіації аромату, смаку, солодкість та кислинка.
А ось робуста - це більш високий вміст кофеїну, гірчинка і «крема». Кавова свіжообсмажена суміш з робустой в складі дасть щільну пінку (крему), що своєю консистенцією нагадує крем.
Багато обсмажчиків самі створюють свої кавові суміші. Походження зерна, обробка, кількість сортів і пропорції визначають підсумковий смак і аромат напою.

Навіщо використовується змішування (блендування) кави різних сортів?

Одна з основних причин, якщо не брати до уваги суміші суто комерційного кави яку ви зустрінете на полицях супермаркетів, це отримання постійного смаку. Деякі покупці не люблять експериментів і смакових сюрпризів і очікують один і той же смак в чашці. Оскільки такі якості як тіло, смак і аромат можуть помітно відрізнятися між регіонами, фермами і навіть роками конкретного врожаю з однієї ферми, єдиний спосіб отримати постійні аромат-смакові якості полягає в змішуванні кава з декількох регіонів, щоб звести до мінімуму різницю між ними.
В результаті отримуємо постійний, рівний (збалансований) смак в чашці, без домінуючих аромат-смакових нот.

Купівля еспресо сумішей

Використовувати або не використовувати робусту в еспресо сумішах? Використання робусти це один з «наріжних каменів» серед обсмажчиків і кавових ентузіастів. Одні вважають що деякі суміші для еспресо виграють від невеликої кількості робусти тому, що вона дає щільність, гіркоту і крему.
Але є і альтернативна думка, що кава натуральної (сухої) обробки забезпечить в суміші всі ці якості без використання робусти. Покладайтеся в цьому не на чужу думку, навіть досить компетентну, а тільки на свій смак і робіть власні висновки.
У нашому асортименті присутні "NN" суміші в яких використовується невелика кількість робусти - спробуйте і зробіть власні висновки чи подобається вам робуста в каві.
Ви завжди можете проконсультуватися у нас або зробити замовлення на сайті самостійно: для цього потрібно заповнити форму заявки, вибравши вподобаний продукт.

Зателефонуйте або напишіть нам, якщо ви хочете дізнатися більше про нашу каву - ми з задоволенням відповімо на всі питання!