Моносорти арабіка

Активні фільтри

  • 148 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Аромат: спеції, шоколад
    Кислотність: майже відсутня
    Тіло: повне
    Смак: спеції, гіркий шоколад, димний
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, гейзер

  • 149 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Аромат:  горіхи, шоколад
    Кислотність
    : легка цитрусова
    Тіло
    : середнє
    Смак
    : горіхи, фрукти, червоне яблуко
    Обсмаження
    : середнє
    Рекомендація до заварювання
    : для всіх видів, особливо для еспресо

  • 223 ₴
    Вага : 250 г

    Burundi Kirundo кава натуральної обробки з регіону Кірундо. Це фруктова і яскрава складна чашка з дивовижним фруктово-ягідним відчуттям у смаку і солодкістю червоної вишні.

    Смак: полуниця, баблгам, вишня, банан
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 176 ₴
    Вага : 250 г

    Кава Guatemala Huehuetenango Touton має добре збалансоване тіло, з досить яскравою кислинкою, в смаку ноти сливи, шоколаду та солодкість малинового варення.

    Смак: шоколад, нуга, слива, малинове варення
    Обсмаження: еспресо
    Рекомендація до заварювання: еспресо, аеропрес, гейзер, джезва

  • 188 ₴
    Вага : 250 г

    Ethiopia Sidamo Abba Buna - ефіопська преміальна арабіка з регіону Сідамо.

    Смак: лимон, абрикос, бергамот
    Обсмаження: фільтр/еспресо
    Рекомендація до заварювання: для будь якого типу приготування

  • 292 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Ethiopia Yirgacheffe Adado ефіопська арабіка класу спешелті, обробляється натуральним способом, і яку можна назвати «ягідна бомба» - вона соковита, солодка, а також гладка і кремова.

    Аромат: темні ягоди
    Смак: пісочне печиво, молочний шоколад, темні ягоди, лимон, ірис в післясмаку
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо, джезва, гейзер

  • 282 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Кава Ethiopia Uraga Laayyoo ефіопська арабіка класу спешелті, натуральної обробки, з мийної станції Raro Nensebo що знаходиться в регіоні Guji.

    Аромат: жасмін, сухофрукти
    Смак: абрикос, полуниця, диня
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: пуровер, кемекс, крапельна кавоварка, джезва, гейзер, яскравий еспресо

  • 252 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Кава Kenya Baragwi Peaberry - кенийська арабіка класа спешелті з регіону Kirinyaga.

    Аромат: мигдаль, абрикос
    Смак: агрус, гранат, темні ягоди
    Обсмаження: середнє
    Рекомендація до заварювання: еспресо

  • 261 ₴
    Вага : 250 г

    Кава Kenya Kichawir AA - кенийська арабіка з округу Kericho.

    Смак: варення з ожини, вишня, малина
    Обсмаження: світле
    Рекомендація до заварювання: фільтр, крапельна кавоварка

  • 181 ₴
    Вага : 250 г

    Colombia Narino Las Taguas - кава, яка поєднує фруктову кислотність з м'яким шоколадним відтінком, в результаті чого виходить чудова чашка кави.

    Смак: вишня, яблуко, чорна смородина, полуниця
    Обсмаження: еспресо
    Рекомендація до заварювання: еспресо, аеропрес, джезва, гейзер

  • 289 ₴
    Вага : 250 г 500 г

    Colombia Federico Pillimue колумбійська арабіка класу спешелті, дуже не типової, як для Колумбії, натуральної обробки з плантацій регіону Piendamo, департамент Cauca.

    Аромат: тропічні фрукти, полуниця, лікер
    Смак: манго, кола, вершковий лікер, абрикос
    Обсмаження: омні
    Рекомендація до заварювання: фільтр, френч-прес, аеропрес, крапельна кавоварка, джезва, яскравий еспресо

  • 168 ₴
    Вага : 250 г 500 г 1 кг

    Costa Rica El Perezoso - збалансована кава з делікатною кислинкою, щільним гладким тілом, смаком молочного шоколаду, вишні та марципану.

Моносорти кави

Кава моносортів, або Single Origin - назва для кави, яка вирощена в одній країні, регіоні або навіть на одній фермі. Сорт зерна і регіон вирощування визначають назву зерна і базові характеристики смако-ароматичного профілю. Згодом, назва зерна моносорту кави буде говорити багато про що, і навіть визначати, чи будете ви пити цю каву чи ні. Назва кави - це як емоції, які ви відчуваєте по відношенню до того чи іншого сорту.

Кавові смаки популярних моносортів

  Хочете гостріший, солодкий смак і багато аромату - спробуйте каву з Центральної Америки
  Хочете більше щільності та солодощі - тоді зверніть увагу на каву з Азії, Сулавесі або Суматру.
  Хочете більше яскравий смак і гостроту - тоді вам кава з Ефіопії.

Оскільки кава моносортів вирощується в одному регіоні, то вона має смак і аромат, заснований на умовах вирощування і переробки в цьому регіоні. На смако-ароматичні властивості моносорту впливає багато факторів, включаючи сорт кави, грунт, клімат, висоту і кількість сонячних днів. І так само, як і фрукти мають різний смак в залежності від ступеня зрілості, також буде різний смак зерен, зібраних в різний час.
Виходячи з цього - кава моносортів має більш яскравий і сфокусований смак, з індивідуальністю яка властива конкретному сорту, вирощеного в конкретному регіоні.

Купівля

Якщо хочете відчути різноманіття відтінків аромату і смаку кави з конкретного регіону - зверніть увагу на каву моносортів.

Купити на нашому сайті легко - виберіть те що вам сподобалось та додайте в корзину. Якщо у вас є сумніви - задайте нам питання і ми з задоволенням допоможемо вам вибрати напій відповідно до ваших вподобань!