Фільтр за

Зелена Кава

Про зелену каву в зернах

Один з кращих способів насолодитися кавою - це обсмажити її самостійно. Коли ви обсмажуєте каву вдома кожна чашка кави, яку ви приготуєте, буде свіжою і завдяки цьому мати максимальний смак і аромат. Трохи потренувавшись, ви зможете домогтися того що вона буде обсмажена відповідно до вашого смаку.
А самому обсмажити й пригостити кавою своїх друзів ще більш захоплююче.
Зелена кава, для домашнього обсмаження, дозволить експериментувати і створювати власні кавові композиції смаків і ароматів.

Зелена кава: кілька правил по обсмаженню

Обсмажити зерна зеленої кави в домашніх умовах можна кількома способами - в духовці, на сковороді, в попкорниці або використовуючи спеціалізований ростер для обсмаження кави.
Основний процес досить простий - використовуйте тепло щоб перетворити зелене не смажене кавове зерно в обсмажене.
Якщо ви вибираєте сковорідку, то краще віддати перевагу моделі з товстим дном. Висипте зерна на поверхню в один шар і смажте на повільному вогні при постійному помішуванні.
Якщо ви будете використовувати попкорницю, то вибирайте модель з досить потужним обдувом, який дозволить постійно піднімати зерна в потоці гарячого повітря.
Однак ці прості підручні інструменти мають кілька недоліків:
•   значна кількість лушпиння, яке відділяється від зерен
•   значна кількість диму, який з'являється в процесі обсмаження
•   погані керованість і контрольованість процесу

Такими способами, при вмінні, можна отримати досить непогані результати і завжди мати в наявності свіжообсмажену каву.

Проте ми рекомендуємо користуватись спеціалізованим пристроєм, наприклад ростером для домашньої обсмаження кави Gene Cafe. Він дозволить легко отримувати чудовий результат при кожному обсмаженні.

Ви можете купити легко за доступною ціною зелену каву - виберіть відповідний вам продукт в каталозі та оформіть замовлення. Ми доставимо зерна будь-яким зручним способом, а вам залишається найцікавіше - безпосередньо саме обсмаження і подальша дегустація.